Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Inloggade: 0

Mercedes dyker upp i Mario Kart

Datum:Onsdag 6 augusti, 2014kl 10:43Text:Gunner

Tre Mercedes-bilar att ladda ned till Mario Kart 8 den 27 augusti

För första gången någonsin kommer ett Mario Kart-spel få tillgång till hästkrafter från ett bilföretag i verkligheten. Den 27 augusti kommer en uppdatering till Mario Kart 8 där du kommer att kunna ladda ned tre olika Mercedes Benz-bilar, en modern bil i form av en Mercedes-Benz GLA, en lite äldre och klassisk 300 SL Roadster samt den legendariska racerbilen Silverpilen.

GLA-bilen kommer ha lite speciella hjulmöjligheter, men i övrigt kommer alla dessa tre bilar kunna utrustas med olika hjul och hängglidare i spelet precis som vanligt. Detta nya innehåll kommer passande nog på samma dag som vi firar att Super Mario Kart fyller år. Super Mario Kart lanserades i Japan den 27 augusti 1992 till den numera klassiska spelkonsolen Super Nintendo.

Mellan den 27 augusti och den 23 september kommer Nintendo och Mercedes-Benz också att hålla en online-tävling i Mario Kart 8 som går under namnet “Mercedes Cup”. Allt du behöver för att vara med och tävla är en Wii U, ett Mario Kart 8, en Internet-uppkoppling samt att du laddad ned Mercedes-Benz-bilarna. Du kommer att hitta “Mercedes Cup” i sektionen ”online tournament” i ditt Mario Kart 8.

Förutom Mercedes-Benz-bilarna kommer uppdateringen också innehålla följande:

• Förare kommer få möjligheten att se bankartan på TV-skärmen medan de kör.
• Spelare kommer att kunna kolla viss statistik som till exempel hur många mynt de fått, vilken karaktär de valt flest gånger med mera.
• Spelare kommer att kunna ändra även i andras ”Mario Kart TV downloaded highlight reels”, så att till exempel fokus ändras till en viss karaktär.
• Menyn som dyker upp efter varje avslutat race kommer att ändras. Det kommer nu att stå “Next Race” först istället för “Watch Highlight Reel”.
• Spelet kommer att komma ihåg de senaste gokart-inställningarna du gjort, även om du skulle stänga av din Wii U.
• Uppkopplingen medan du kör online kommer förbättras och bli stabilare.

Google+

Läsarkommentarer

Nyheten har ännu ej kommenterats.

Logga in för att kommentera.

Snabbkoll