Visste du att...

Mad Skills Motocross meddelat för PC

Mad Skills Motcross Chasing the Dream

Svenska Mad Skills Motocross tar steget från mobil till PC.

3D
Inte nog med att de flyttar till större skärmar, oftast 27 tum nu för tiden, de passar även på att addera lite D och är nu 3D. Huruvida det frångår succékonceptet eller inte är en bra fråga, men spelen de tävlar mot kommer att vara annorlunda. Vi gillar deras nuvarande upplägg och har länge önskat att det ska dyka upp till konsoler. Regelrätt motocross-racing finns det några som redan gör bra och de spelen bottnar rätt snabbt. Men vi hoppas att det blir en succé även på datorer.

För utvecklingen står inte Turborilla, utan de lånar nog mest ut sitt varumärke till LCQ Studios. Eller så uppfattar vi det i alla fall. LCQ har sedan 2022 harvat på med ett motocrosspel själva som heter Motocorss Chasing the Dream. Det ser ut som att det är det spelet som landat under nytt varumärke och på så sätt får mer uppmärksamhet samtidigt som Turborilla får ut spelet på PC.

Besök den officiella Steam-sidan här.