Visste du att...

E3 2019 – Dag 2

Andra dagen

Idag har vi djupdykt på några titlar

Desperados
Vi har spelat Desperados på PC, men med en joypad. Spelet är en gammal favorit och det kommer att släppas i november 2019. Ett spel som vi ser fram emot kort och gott.

Cyberpunk 2077
Vi har inte spelat det, men vi har i alla fall haft möjligheten att titta när utvecklarna spelat spelet. Precis som tidigare har vi konstaterat att spelet förmodligen kommer att bli en kioskvältare. Utvecklarna förefaller att göra det mesta rätt och rättar sig inte i ledet, utan bryter snarare mark. De jobbar lite som Rockstar gör, vilket vi gillar. April nästa år, då smäller det.

Köpa saker
Det är nytt sedan förra året att man kan sälja saker på mässan. Det har inte varit tillåtet tidigare och det känns lite udda att företag visar sina nya saker, som de säljer där för mässpriser. PAX är en gigantisk loppmarknad och det är trist att E3 faller in i samma spår, men vi förstår att det blir så när allmänheten släpps in.

Tomt
Vi har sagt att mässan är en på dekis och det visar nog bilden ovan. Sådana ytor av ingenting är rätt talande för mässans skick. Att montrarna närmast denna tomhet är en dålig ursäkt för montrar hjälper inte heller.

Nintendo
Vi hade hoppats att kunna spela Nintendos spel båda igår och idag, men det har varit stört omöjligt. Imorgon är vi lovade att få kika på spelen klockan 12.00. Håller tummarna för att det blir av.

The Mix
The Mix är ett event utanför E3 och där visas en uppsjö med spel av indieutvecklare. Det fanns några svenska inslag och några spel som ges ut av svenska utgivare. Det hela äger rum på nionde våningen på en av Downtown Los Angeles många skyskrapor. Besökarna är både press och branschfolk. Allt som allt en ett trevligt inslag.

Torsdag
Sista dagen. Vi har Nintendo på schemat och sedan får vi se vad mer vi hinner med att kika på.

Lämna ett svar