Visste du att...
7.5

Rollerdrome

Rollerdrome

Jetset Radio i kombination med någon form av actionskjutare kan man summera spelet som.

I framtiden
2030 behövs nya sporter för att underhålla människorna och tankarna kommer nog till Running Man om man har den titeln i sitt referensområde. Sporten utövas på rullskridskor, sådana där klassiker med fyra hjul, och utövarna är sjukt atletiska. De kan hoppa, göra volter och andra tricks – vilka alla är nyttiga för att det är sådant som ger ny ammunition.

Sporten utövas på arenalika områden och det gäller att inte bli skjuten samtidigt som man ska skjuta alla som vill skjuta en själv. Via sina färdigheter håller man sig undan fiendens vapen och får hitta lägen där man kan eliminera motståndarna själv. Det är en massa saker att hålla reda på när det gäller kontrollen och genomgången känns nästan lite jobbigt rigorös, men man behöver hela arsenalen för att bli en vinnare.

Kul, men hur länge?
Rollerdrome känns fräscht och det är kul, men det blir relativt snabbt repetitivt och frågan är väl hur länge man kan tycka att det är underhållande. Varje nivå kräver att man klarar ett antal saker och att spela om bara för något som inte är gjort är väl sådär underhållande ibland.

På samma sätt som det känns fräscht och nytt, så faller det lite på att det känns som man kan det relativt snabbt. För de som har Xbox Game Pass är det ett självklart spel att kika på.