Visste du att...

Nya versioner av Marshall-lurar i april

Marshall Major och Minor

Marshall har meddelat två uppdaterade versioner av Major och Minor.

Många timmar
Major V lovar över 100 timmars speltid, vilket självklart är både imponerande och praktiskt. Det är för övrigt 20 timmar mer än sin föregångare. Minor IV bjuder på totalt 30 timmars lyssnande när man räknar in vad fodralet erbjuder och sju timmar per laddning på lurarna.

”Med Major IV passerade vi 80 timmars speltid, men med Major V gick vi ännu längre och passerade 100 timmar” säger Martin Wennberg, Product Manager på Marshall headphones. ”Vi vill hedra det första paret hörlurar vi gjorde, så vi har gått igenom och förfinat varje enskild detalj, från det explosiva ljudet till den ikoniska designen, och skapat den femte generationen av Major.”

Självklart har båda lurarna det klassiska utseendet från högtalarna och det kan vara en vattendelare såvida man vill vara rockig eller inte. Minor IV är till skillnad från Major inear, så där sticker inte rockigheten ut lika mycket.

Major V kostar 1699 kronor och Minor IV går lös på 1499 kronor.