Visste du att...

Turtle Beach presenterar Xbox-kontrollern Stealth

Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller

Snärtigt namn på Turtle Beachs första trådlösa Xbox-kontroller.

Designed for Xbox
Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller som de som sagt heter, är en trådlös joypad till din Xbox, PC eller allt man spelar via bluthoot. Det har varit lite kinkigt att få göra trådlösa kontroller till konsolerna och det är några få som får göra det – däribland alltså nu även Turtle Beach.

Stealth är försedd med vad de kallar en Connected Command Display. Det vill säga en skärm som ger användarna möjlighet att anpassa RGB-belysning, ljudinställningar för spel och chatt, mappbara knappar och ta emot meddelande från social media. Man vill ju inte missa senaste posterna från Taylor Swift bara för man spelar?

2499
Gratis är den inte. 2499 kronor går den lös på.