Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Inloggade: 0

Professor Layton vs Phoenix Wright

Datum:Onsdag 5 februari, 2014kl 14:07Text:Gunner

Fredagen den 28:e mars släpps Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace exklusivt till Nintendo 3DS. Det perfekta spelet för dig som älskar både äventyraren Professor Layton och stjärnadvokaten Phoenix Wright!

Du kanske känner till att den vanliga Professor Layton-serien utvecklades av Level-5, medan Phoenix Wright-spelen görs av Capcom. Denna titel är ett unikt samarbete de två företagen emellan och hämtar lika mycket upplägg från den ena som från den andra serien.

Den alltid lika nyfikne Professor Layton tar sig an mysterierna i staden Labyrinthia, medan Phoenix Wright försvarar en kvinna som blivit anklagad för att vara häxa. Du kommer både få pussla i typisk Professor Layton-stil och förhöra vittnen, det vill säga det som Phoenix Wright är bäst på. Under rättegången kommer Phoenix Wright att kunna använda sig av Hint Coins, något som alla spelare av Professor Layton-spelen är väl bekanta med. Bli inte heller överraskad om Professor Layton får chansen att ropa "Objection!" under rättegången.

Båda dessa serier har gjort sig kända för att utmana intellektet snarare än fingerfärdigheten, och är det något som tilltalar dig får du inte missa detta fantastiska pusseläventyr.

Bekanta karaktärer som Luke Triton och Maya Fey finns förstås med och en del av äventyret utspelar sig också i London. Det dyker också upp en mystisk kvinna vid namn Espella Cantabella som blir anklagad för att vara en häxa.

För de som spelar igenom spelet väntar en bonus, bland annat i form av exklusiv artwork, kommentarer från utvecklingsteamet, nya kapitel i spelet, musik med mycket mera. Se till att samla så många Picarats i spelet som möjligt. För ju fler Picarats du har vid slutet av spelet, desto mer bonusinnehåll kommer du att låsa upp.


Läsarkommentarer

Nyheten har ännu ej kommenterats.

Logga in för att kommentera.

Snabbkoll