Visste du att...

Blizzcon 2024 är inställt

blizzcon 2017

Blizzcon är inställt

Ännu en mässa som tar paus och det är alltid lika trist när det händer.

Paus är bättre än nedlagd
Vi surar fortfarande över att E3 inte finns längre och att plåsterlösningen Summer Game Fest Play Days inte alls fyller E3:s skor. Blizzcon har vi bara varit på en gång, den första som arrangerades, så den kommer vi inte att sakna så värst mycket. Men det är hur vi än vänder och vrider på det tråkigt när sociala sammankomster läggs ner.

Så här säger Blizzard om mässan…
Efter noggrant övervägande under det senaste året har vi på Blizzard tagit beslutet att inte hålla Blizzcon år 2024. Detta beslut togs inte lättvindigt då Blizzcon fortfarande är en mycket speciell händelse för oss alla, och vi vet att många av er ser fram emot den. Även om vi närmar oss året på ett annorlunda sätt och som vi har utforskat olika evenemangsformat tidigare, så kan ni vara säkra på att vi är lika ivriga som alltid att återvända med Blizzcon i framtida år.

Här hittar du meddelandet från Blizzard.