Visste du att...

Testa GTFO och ge utvecklarna feedback

gtfo

Nu kan du testspela GTFO och ge feedback till utvecklarna

10 Chambers Collective baserade i Stockholm har nu rullat ut en alpha som allmänheten får spela och ge feedback på.

Alpha…
Utvecklarna har även meddelat att de kommer att släppas spelet som Early Access på Steam innan årets slut, vilket får oss att tänka att det nog är mer beta än alpha som de släppt till spelarna. Oavsett få får man testa spelet som bygger på att man spelar tillsammans, det är 100 procent co-op. Så det gäller att ha – kompetenta – kompisar.

“We’re making GTFO for the hardcore gaming community – a community I would like to say we’re a part of as well – and I know I prefer real gameplay over cinematic trailers that aren’t showing anything from the actual game you will be playing” säger Simon Viklund från utvecklaren 10 Chambers Collective. “It’s also the best way of communicating what GTFO is: How important communication and teamwork within the squad is, which is why we’re also including the voice chat audio from the play session.”

Längst ner finns en nio minuter lång gameplay-rulle som visar vad Simon säger ovanför. Sedan spelet visades för första gången på E3-mässan i USA har det uppdaterats massor. I princip allt faktiskt. Den visningen skedde bakom stängda dörrar för speciellt utvalda, nu är det alltså allmänheten som kan sätta tänderna i spelet.

“Our enthusiastic community has given us a lot of energy during the development of GTFO, and these fans are also the reason why we really want to make sure that we deliver on our promise: The hardcore co-op experience they’ve been longing for”, säger Ulf Andersson, som är grundare av 10 Chambers Collective. “This Halloween, we’re giving them a chance to get a taste before our planned Early Access release late this year.”

Här finns en intervju med 10 Chambers för de som vill läsa mer.

Lämna ett svar