Visste du att...
Bleed 2
7.5

Bleed 2

Bleed 2 fortsätter i exakt samma spår som sin föregångare – i vissa fall har det till och med subtraherat – men låt inte det hindra dig från att hoppa in!

Wryn har inga nya ambitioner på bältet, det handlar fortfarande om att bli den största tv-spelhjälten som funnits. De som har något emot hennes mål går snart ned för räkning tack vare Wryns stridslystenhet.

Egenskapen att sakta ned tiden återvänder i en till synes exakt likadan skepnad. Wryn studsar runt oerhört lätt redan från ruta 1 och det är en fröjd att förflytta sig – det går vansinnigt snabbt.

Bossarna man möter under äventyret sätter fingerfärdigheten på prov, banorna däremellan känns tyvärr som torra transportsträckor med fiender som dör alldeles för lätt.

Det finns inte längre någon affär att köpa nya vapen eller förbättrade förmågor i, säkert för att kunna skruva upp tempot mellan banorna. Vi hade hellre sett att den delen av spelet putsades till precis som allt annat, istället för att tas bort helt och hållet.

Fokuset är istället på att klara spelet om och om igen med de olika karaktärerna som låses upp under tiden man spelar. Utöver äventyret, som går att blåsa igenom på knappt två timmar, finns här även ett arkadläge och flera andra spelsätt.

Bleed 2 är en liten titel med mycket krut. Med fantasifulla bossar och ett rörelseschema som ännu är väldigt underhållande lämnas en rekommendation – trots ett kort huvudäventyr.

Läs recensionen för första Bleed här.