Visste du att...

Svenska Pieces Interactive läggs ner

Rest i Pieces

Rätt oväntat har Embracer lagt ner studion Pieces Interactive baserad i Skövde.

Idag kan man läsa följande meddelande på deras hemsida
Pieces Interactive released over ten titles on PC, Console and Mobile since 2007, both our own concepts such as Puzzlegeddon, Fret Nice, Leviathan Warships, Robo Surf and Kill to Collect, as well as work for hire titles such as Magicka 2 and several DLCs for Magicka. Our client list includes Paradox Interactive, Koei Tecmo, Arrowhead Game Studios, Koch Media and RaceRoom Entertainment.

In 2017, Pieces Interactive were acquired by Embracer Group after working with the expansion for Titan Quest, Titan Quest: Ragnarök and third expansion for Titan Quest, Titan Quest: Atlantis.

Our last release was the reimagening of Alone in the Dark.

Det är enormt tråkigt när studior läggs ner och i dagsläget är det rätt många som biter i gräset. Alla läggs inte ner, men det är många som förlorat sitt jobb i det svenska spelundret. Vi vet inte mer, men hoppas att många av utvecklarna hittar hem i någon annan Skövde-studio.