Visste du att...

Är du bäst i Europa på Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros Ultimate

Europas bästa spelare i Super Smash Bros Ultimate gör upp

Nintendo letar just nu efter de allra bästa europeiska lagen i Super Smash Bros Ultimate. Turneringen går under namnet European Team Cup 2019-2020 och avslutas med en stor final där kontinentens vinnare kommer att krönas.

Anmäl ditt lag
Alla Nintendo Switch-spelare som är intresserade av att tävla kan bilda ett team bestående av tre spelare för att delta i sitt områdes kval. Kval kommer att hållas i länder över hela Europa. För dig som bor i Norden är det turneringarna nedan som gäller.

Finland
3 november >>

Norge
8-9 november >>

Sverige
9 november >>

Danmark
16 november >>

Det kommer vara bäst av fem matcher. Varje matchseger ger en poäng. Det team som når tre poäng först vinner. Matchtyperna som kommer att användas är 2v2 Smash, Smashdown och 3v3 Squad Strike.

De vinnande lagen från Danmark, Finland, Norge och Sverige kommer sen att mötas i en Nordisk final på Dreamhack Winter söndagen den 1 december och ett vinnande lag krönas. Det lag som vinner där går sedan vidare till en Europeisk final.

super smash bros nordiska mästerskapenVinnare från förr.

Lämna ett svar