Visste du att...
7

Saints Row

Saints Row

Om man tycker att Grand Theft Auto-spelen är för tama, då har alltid Saints Row varit svaret på det man letar efter – tills nu.

Serious Row
Då man tidigare har slagits med dildos och allt har varit skruvat till max, till och med reklamen har stuckit ut rätt rejält. Den här gången har det mesta rullats tillbaka och Saints Row förefaller i princip normalt i tv-spelens värld. Det är rätt udda faktiskt.

Spelet har alltid lutat sig mot ett liknande koncept som GTA och det gör det fortfarande. Man kan välja uppdragen för att komma vidare i handlingen och vid sidan av finns massor av uppdrag man kan utföra. Uppdragen blir snabbt repetitiva då det inte skiljer speciellt mycket från det ena till det andra. Bristen på variation är ett problem, men det är rätt kul att agera utanför lagen och det gör att man kan se mellan fingrarna med variationen – ett tag i alla fall.

Det finns en hel del val man kan göra för sin karaktär och skådespeleriet är lite överdrivet och passar för spelets upplägg. Staden som spelet är inspirerad av är dock rätt passande – Las Vegas. Staden känd som syndens näste.

Jo, men…
Allt som allt är senaste upplagan av Saints Row ett okej spel, men det saknar den politiskt inkorrekta charmen som tidigare spel haft.