Visste du att...

Ring visar upp ny ringklocka för ytterdörren

ring dörrklocka

Ding-dong

Ring lanserade idag på CES 2019 Ring Door View Cam.

Ring Door View Cam är en trådlös video-dörrklocka som omvandlar det befintliga dörrögat till en smart säkerhetsinstallation. Video-dörrklockan är enkel att installera i hålet för det befintliga dörrögat och kräver varken borrning eller någon annan förändring av din dörr.

Ring Door View Cam kommer att innehålla rörelsedetektering, tvåvägssamtal, 1080p HD-video, laddningsbart batteri, upptäckt av dörraktivitet, privata zoner och nattsyn, vilket gör den perfekt för alla hem med dörrögon – inte minst för lägenheter.

Jamie Siminoff, Rings grundare och chefuppfinnare, säger ”När vi nu fortsätter vår uppdrag att minska bostadsinbrott och skapa tryggare bostadsområden, vill vi att alla med en ytterdörr ska ha möjligheten att skydda sin fastighet och förhindra ett brott. Vi har lyssnat de kunder som gärna vill säkra sina ytterdörrar med en Ring video-dörrklocka, men inte har haft möjligheten att installera någon av våra nuvarande dörrklockor på sina dörrar. Med Door View Cam kan vi nu tillgodose även dessa kunder.”

Enkel installation
*Ring Door View Cam installeras enkelt i stället för ett dörröga, utan behov för att borra eller göra permanenta modifieringar, så den varken lämnar märken eller skadar färg.

HD-video
Man kan se live video och inspelningar från deras ytterdörr med samma upplevelse och videokvalitet som Rings andra video dörrklockor.

Rörelsesensor
Om besökare inte trycker på dörrknappen, så har Door View Cam en sensor som låter dig veta när de interagerar med din dörr, t ex om de knackar.

Batteridriven
Door View Cam använder ett avtagbart, laddningsbart batteri som ligger på insidan av dörren, så du inte behöver göra installationer för att få en smart dörrklocka i ditt hem.

Traditionell dörrvaktsfunktion
Door View Cam har också en lins så att kameran fungerar som ett vanligt dörröga.

Sekretesszoner
Gör det möjligt för användare att anpassa video-vyn och skapa ”blinda zoner” framför dörrklockan och stänga av ljudinspelningen.

Justerbar rörelsedetektion
Rörelsekänslighet kan justeras för att finjustera rörelsevarningar, spara batteriets livslängd och anpassa rörelsezoner.

Rörelseverifikation
Door View Cam reglerar falska varningar så att användare kan se mer exakt och relevant aktivitet.

Rörelsestopp
Door View Cam stoppar inspelningen om en rörelse anses oviktig, vilket förlänger batteriets livslängd.

Personupptäckt
Door View Cam identifierar och märker typen av rörelse som detekterats och ger användaren möjlighet att ignorera rörelse-händelser som de inte vill se.

Alexa-kompatibilitet
I vissa länder kan användaren fråga Alexa-kompatibla enheter att ”visa mig ytterdörr” och varna när rörelse upptäcks av Ring Door View Cam i realtid. De kommer också att kunna tala med sina besökare via deras Echo Show, Echo Spot eller Alexa-aktiverad surfplatta.

Lämna ett svar