Visste du att...

Yoshi’s Crafted World och Kirby’s Extra Epic Yarn ute i mars

Yoshis crafted world

Yoshi’s Crafted World och Kirby’s Extra Epic Yarn släpps i mars

Yoshi’s Crafted World släpps den 29:e mars och är ett helt nytt äventyr och det första spelet med Yoshi i huvudrollen på Nintendo Switch. Kirby’s Extra Epic Yarn kommer till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 8:e mars.

Yoshi’s Crafted World
I Yoshi’s Crafted World tar spelaren kontroll över Yoshi som utforskar en stor värld som tillverkats av olika hushållsartiklar som lådor och pappersmuggar. Varje bana har ett eget tema och det gäller att lösa kluriga pussel och hitta gömda skatter.

Alla banor har en högst traditionell framsida, men dessutom en sida bakom som innehåller en helt annan vy med många överraskningar, vilket ger nya perspektiv att utforska samt utmaningen att hitta Poochy-Pups som gömmer sig där. Spelet har förutom det vanliga spelläget också ett flerspelarläge där du och en vän kan spela igenom spelet tillsammans.

Kirby’s Extra Epic Yarn
I Kirby’s Extra Epic Yarn, som är en förädlad version av det hyllade Kirby’s Epic Yarn som ursprungligen släpptes till Wii, hamnar Kirby i en värld av tyg och garn fylld med fiender gjorda av garn och hemliga passager. I denna speciella värld kan Kirby dessutom förvandlas till olika kraftfulla fordon.

Kirby’s Epic Yarn har några nya spännande funktioner som Ravel-förmågor som gör Kirby kraftfullare på olika underhållande sätt. Utöver det finns det också nya minispel med bekanta ansikten som King Dedede och Meta Knight, nya möbler för att dekorera Kirbys lägenhet och ett nytt Devilish-läge som lägger till ett extra lager av utmaningar på varje bana för den som vill ha spelet lite svårare.

Några av Ravel-förmågorna är en gigantisk garnboll som används för att attackera fiender, ett svärd som kan skära igenom allt och Nylon-förmågan som kan skapa vind för att hoppa högre och komma åt saker som annars är svåra att nå. Detta kreativa och synnerligen färgsprakande spel fungerar också med kompatibla amiibo-figurer från Kirby-serien som ger Kirby hattar och förmågor.

Lämna ett svar