Visste du att...

Trådlös joypad till Super NES Classic

trådlös gamepad nintendo

Trådlös joypad för din 16-bitars enhet

Trådlöst tillhör den nya tidens spelande och även om Super Nintendo Classic tar dig tillbaka till en svunnen tid vill inte alla sitta fast i konsolen med sladdar. Det löser ny My Arcades och deras Super Gamepad.

 

Smart knapp som gör Reset-knappen utdaterad
Super Gamepad låter dig inte bara bli trådlös, utan den har en massa funktioner och den bästa är att det finns en knapp som tar dig tillbaka till huvudmenyn utan att behöva trycka på reset-knappen. Den funkar desstom med Virtual Console-titlar till Nintendo Wii och Wii U.

”The Super Gamepad is the best of both worlds – it features the nostalgic look and feel of the classic controller retro fans love while also updating it for the modern world with wireless functionality and improved ergonomics,” sade Crystal Dugan, My Arcade’s Marketing Manager. ”We’ve even added an intuitive TURBO feature that is easy to program during play, and a convenient HOME button feature that allows you to switch games and access the main menu directly from your controller. Now you can enjoy the games you loved without the wires.”

Tillgänglig 2018 i Europa
Super Gamepad kommer att släppas i Japan och i Europa tidigt 2018. Den finns nu att köpa i USA via Amazon bland annat. 25 Dollar är priset och du kan läsa mer på My Arcades hemsida.

Lämna ett svar