Visste du att...

Tjuvtitt på Gamestop Expo och Comic-Con Stockholm

Comiccon Stockholm Gamestop expo

Idag, en dag före mässan öppnar, var media bjuden för en lite rundvandring. Det var Gamestops del på mässan som visades och det är också den som har de mest sevärda sakerna på plats. Comic-con-delen är lite mer av en marknadsyta som kombineras med både spel, influencers och Pamela Anderson.

Gamestops sida hade Nintendo, Playstation, Xbox, THQ Nordic och Warner Bros för att nämna några. Många kommer nog skynda sig till Nintendos hörn som innehar Mario Odyssey. De har även Pokkén Tournament DX, Splatoon 2, Mario and Luigi Minions och så möjligheten att vinna en jäkla massa Amiibos. Så inte bara Mario.

Playstation visar upp bland annat upp VR och Xbox stoltserar med Xbox One X. THQ Nordic har svenska Biomutant på plats. Kort och gott det finns en massa.

På andra sidan, Comic-Con alltså, bjöds inte på någon rundvandring, så då beslutade vi oss för att ta en sväng dit själva. Den mässan var under konstruktion och många montrar hade inte ens börjat byggas. Några var klara, några var på gång och många var bara tomma platser med lådor staplade. De har ju på sig till klockan 15.00 imorgon, så ingen stress.

Om man har varit på Gamescom i Köln – då är det inte mycket nytt på plats, men trots att mässan är rätt liten är den värd att besöka. Många kommer att se spelen förs första gången, det är knappt några tyskar där (inget fel på tyskar, men det är så många på Gamescom – och alla pratar tyska) och var i hela världen kan man träffa bodensaren Tejbz och Pamela Anderson på ett och samma ställe? Bara det! Så kort och gott är mässan värt ett besök.

Vi besöker mässan imorgon också, då med lite mer folk på bilderna. Men så här ser det ut på Gamestop-delen i alla fall.

Comiccon Stockholm Gamestop expo

Comiccon Stockholm Gamestop expo

Comiccon Stockholm Gamestop expo

Comiccon Stockholm Gamestop expo

Comiccon Stockholm Gamestop expo

Comiccon Stockholm Gamestop expo

Lämna ett svar