Visste du att...

Fler MX vs ATV-spel från THQ Nordic

MX vs ATV har varit en kassako för Nordic Games allt sedan de köpte upp THQ:s varumärke och speltitlar. Nu heter de THQ Nordic, gör succé på börsen och självklart kommer fler MX vs ATV-spel.

Nästa spel har meddelats idag och kommer släppas tidigt 2018. Det heter MX vs ATV All Out och destinationen är Xbox One, Playstation 4 och PC. Två spelare på delad skärm, eller 16 online, olika typer av tävligar så som Supercross och Nationals med flera. Galna tricks som blommar ut i freestyle-läget, meka med hojen och gör den snyggare och bättre, även spelaren kan hottas upp med kläder och hjälmar från olika varumärken i motocross-världen.

“All Out is the culmination of Rainbow’s decades-long commitment to creating the most comprehensive and FUN off-road racing games!” sade Klemens Kreuzer, Managing Director, THQ Nordic. “Whether your pulling off stunts on your own private compound, exploring wide-open terrain in a UTV, or racing in 16-player online competitions, All Out invites players of all ages and skill levels to experience the freedom of racing and competing off-road.”

Lämna ett svar