Visste du att...
grip
7.5

Grip

Grip är vansinnesfärder från början till slut

Pitchen
Ett racingspel med bilar som i de lägre divisionerna går upp mot 500 kilometer i timmen. Kan det bli något annat än galet? Bilarna är även designade som så att de kan köra uppochned. Till en början kan det tyckas att man studsas från golv till tak till vägg som en vante. Efter några race får man till snitsen och för någon med Jedi-reflexer finns det många alternativa vägar genom banorna.

Pick-ups
Utspritt över banorna finns föremål att plocka upp, antingen vapen för att slöa ned motståndarna eller sköldar att skydda sig med. De kan plockas upp flera i följd och uppgraderas för den som har tid att vara strategisk mellan ögonblickskurvorna.

Spela själv eller mot andra
Switchen orkar med att rendera hastigheten och tur är väl det. För den kaxiga går det att ta striden online, även i ett lokalt flerspelarläge (dock inte med varsin joycon). Det erbjuds många olika spellägen där en kampanj också finns att tillgå. Den består av en rad olika race som ska avklaras där erfarenhetspoäng byggs på och låser upp kosmetiska detaljer till ens bilar.

När inte energidrycken räcker till
För den som behöver en stor kick av adrenalin i sitt liv kan Grip rekommenderas.