Visste du att...

Vermintide 2-expansionen landar på PS4

Välkommen Forum Nyheter Vermintide 2-expansionen landar på PS4

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9879
  DecoyDecoy
  Deltagare

  Warhammer Vermintide 2 - Winds of Magic

  Playstation 4 – äntligen

  PC fick Winds of Magic i augusti, Xbox One i december och nu är det dags för Playstation 4 att kunna möta nya fienderasen Beastmen.

  Winds of Playstation 4
  Det är alltid lite uppförsbacke med att ge ut spel samtidigt på alla plattformar. Det är inte ett och samma spel som ges ut, utan olika versioner av samma sak och kraven för respektive plattform är olika. På PC kan man ge ut nästan vad som helst, medan både Xbox och Playstation har en certifieringsprocess som många utvecklare svurit över genom tiderna. Processen är till för att spelen ska vara så bra som det bara går för oss konsumenter, så det är ju bra, men ibland försenar de också släppen.

  Många väljer därför att släppa en version i taget och om vi ser över historien för Vermintide har svenska Fatshark valt att dela upp lanseringarna per plattform – och så alltså även nu. Winds of Magic kom till PC i augusti och fick mycket kritik av spelarbasen, vilket resulterade i ett minst sagt blygsamt användarbetyg på Steam. Sedan dess har utvecklarna justerat en massa och betyget har gått upp och många kritiker verkar ha bytt åsikt. Den versionen som både Xbox och Playstation 4 får är den förbättrade versionen och konsolägare slipper barnsjukdomarna från PC-versionen. Det är alltså inte alltid dumt att man får vänta.

  Vad innehåller Winds of Magic? Här är en lista på utrikiska.

  Beastmen – The New Enemy
  Dark Omens – New Level
  Winds – New Game Mode
  Raised Level Cap
  New Talents
  New Weapons for all Heroes
  New Difficulty

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Ja Nej