Visste du att...

Test: Anthill till Nintendo Switch

Svenska Anthill under luppen

Myrorna från Göteborg har tagit steget från mobiltelefoner och plattor till Nintendo Switch.

Västkusten levererar
På Sveriges andra sida, där man hittar han som bestämmer i SHL (hockeyskämt/Red anm), och en massa fisk. Där finns också Image and Form och deras premiärspel, kan ha fel, Anthill satte dem på svenska spelkartan för en massa år sedan. Nu efter framgångar med Steamworld Dig och andra titlar har de återupplivat Anthill.

Återvinning med betoning på vinn
Att återvinna spel från andra enheter är ett vinnande koncept då utvecklingstiden blir minimerad. Det kostar mindre att utveckla spelet då det blir färre fasta kostnader så som personal, hyra och elektricitet med mera, vilket i sin tur gör att man når plus-minus noll snabbare och i nästa läget har lättare att nå vinst. Är dessutom spelet bra, som Anthill är, blir det snabbt en vinstmaskin. Nu är det i och för sig billigt, men de lär nog knappast förlora pengar på spelet kan vi konstatera.

Här hittar du recensionen >>

Lämna ett svar