Visste du att...

Goodbye Kansas Game Invest blir Amplifier Game Invest

Goodbye Kansas – ordagrant

Hejdå till Kansas och goddag Amplifier. Game Invest hänger kvar.

Amplifier Game Invest
Goodbye Kansas Game Invest blev för en tid sedan sålt till Embracer Group, det vill säga före detta THQ Nordic. THQ Nordic finns kvar, men då som varumärke under Embracer Group. Klart som korvspad. I alla fall. Med nytt ägande var det bara en tidsfråga till Goodbye Kansas Game Invest skulle få ett nytt namn – och nu är det alltså klart. Välkommen Amplifier Game Invest.

Amplifier gör exakt samma sak som tidigare, det vill säga letar studios som de kan investera i och hjälpa dem mot lansering av kommande spel. De har bland annat hjälpt Experiment 101 med Biomutant, som de sedan sålde till just THQ Nordic. Är du en utvecklare som behöver hjälp att komma i mål, då är ett mail till Amplifier kanske nästa steg i utvecklingen.

För att komma i kontakt med Amplifier kan du besöka den pinfärska hemsidan.

Biomutant thq nordic

Lämna ett svar