Visste du att...

Backbone lanseras i Sverige – nu kan du få din mobil att likna en Switch

Bärbart spelande med hjälp av Backbone

Backbone har skapat ett ekosystem där i stort sett allt spelinnehåll och alla tjänster är tillgängliga på en plats – din telefon.

Funkar som man förmodar
Spelare kopplar helt enkelt sin telefon till Backbone One och kan omedelbart spela stora mobila titlar i App Store och Apple Arcade, strömma spel via molnbaserade speltjänster som Xbox Game Pass och Nvidia Geforce Now och spela sina Xbox Series X|S-, PlayStation 5- och Steam-spel var som helst genom Remote Play.

”Backbone grundades med ett enda verkligt mål: att lyfta spelupplevelsen för alla, överallt”, säger Backbone-grundaren och VD:n Maneet Khaira. ”Precis som Sonos och Roku har gjort för musik- och TV-streaming, förenar Backbone alla speltjänster och gaming-upplevelser på mobila enheter.”

Backbone One-kontroller finns tillgängliga för köp för 1499 kronor. För nya prenumeranter inkluderar varje köp av Backbone One en kostnadsfri provprenumeration på Backbone+ och ett antal ytterligare förmåner som en månad av Xbox Game Pass Ultimate. Läs mer hos playbackbone.com.

Backbone One nyckelfunktioner
● Spela vilket spel som helst som stödjer handkontroller
● Hopfällbar och kompakt design
● Låg latensanslutning
● 3,5 mm hörlursuttag
● Genomströmning av laddning
● Backbone One-app för iOS och Android
● Spela in spelklipp och skärmdumpar