Visste du att...

Kungsbacka kan andas ut – Mario är tillbaka

super mario bros

Kungsbackas landmärke är tillbaka

Alla som kör förbi Kungsbacka vet att Mario står intill vägen på sitt rör, men det har han inte gjort på ett tag… Game Over!?!?

Bergsala bygger ut
Ingen fara på taket. Det hela beror på att Bergsala, det vill säga nordiska Nintendo, har byggt ett nytt kontor och för att ingen skulle köra omkull honom – gissar vi – har han fått magasineras – gissar vi också – fram till nu när han är åter på plats. Nu står han där på röret igen.

Eftersom vi själva inte varit på västkusten har vi fått bilder från Patrik på Bergsala där man kan se Marios väg till toppen – av röret. Byggnadsställningarna står kvar ett tag till, men de som saknat Mario när de färdats på motorvägen kan nu glädja sig att han är åter. Han har varit saknad kunde vi faktiskt läsa i en artikel från lokalmedia. Och konstigt vore väl annars.

Ovan ser vi Mario från mark till toppen och nedan när han står där han ska stå. Eller, han svävar fortfarande på den stora bilden, men han är nära sin slutliga destination.