Visste du att...

Hyperx släpper USB-micken Solocast

Solocast

Hyperx lanserar idag Solocast – en USB-mikrofon för streamers och innehållskreatörer.

Kreatörer
Är du en såndäringa kreatör? Då har Hyperx kanske en ny pryl för dig – Solocast. Det är en mick. Solocast erbjuder Plug’N’Play-funktioner för ljudinspelning och tap-to-mute, samt en LED-indikator som anger sändningsstatus.

”Vi är glada över att kunna utöka vår serie med USB-mikrofoner genom lanseringen av Solocast. Hyperx strävar ständigt efter nya sätt att leverera fantastiska användarupplevelser och vi är glada över att kunna erbjuda streamers och innehållskreatörer ytterligare ett alternativ genom introduktionen av en ny USB-mikrofon i vårt produktsortiment” säger Edward Baily, Business Development Manager Northern Europe på Hyperx.

Mikrofonens lätthanterliga storlek och vridbara stativ med justerbar montering gör den lätt att hantera och placera på små utrymmen, som under bildskärmen. Den medföljande monteringsadaptern passar både 3/8 och 5/8 tum och är kompatibel med de flesta mikrofonsställningar och stativ.