Visste du att...

Svenska Sharkmob visar upp sitt första spel

Vampire: The Masquerade

Malmöbaserade Sharkmob har hittills inte visat något av sina spel, men nu har de meddelat att de jobbar med ett Battle Royal-spel som äger rum i Vampire The Masquerades universum.

Sharkmob
Vi har tidigare spekulerat i att de jobbar med Spettekaka-titlar, men bevisligen är det fel. I alla fall att de jobbar med två stycken. Ett multiplayer-battle-royal-spel som utspelar sig i Vampire: The Masquerades universum handlar det om.

Spelarna får ta på sig huggtänderna och springa runt i Prag. Man kommer att få välja sin spelstil och antingen vara en ensamvarg eller jaga i grupp för att kriga mot andra vampyrer eller vampyrjägare. Man kommer att kunna använda sina övernaturliga krafter för att bli en vinnande vampyr. Självklart finns en massa vapen och så fyller blod en viktig funktion. Det är ju ett vampyrspel trots allt.

Inget är är meddelat via trailern som är pinfärsk, men senare halvan av 2021 sägs det. Så om ett år ungefär kommer man kunna sätta tänderna (hoho) i Vampire: The Masquerade från Sharkmob.

Teaser-trailer.