Visste du att...

Luma – Nya trådlösa lurar från Urbanears

Efter trenden

Urbanears vd fick lämna posten och då kunde man läsa att det bland annat berodde på att de missat ture wireless-trenden. Nu har de hakat på den.

Luma och Alby
Två varianter, men vi skriver bara om den ena – den mest relevanta: Luma. Det trådlösa laddningsetuiet ger upp till 25 timmar total speltid. 5 timmar speltid per laddning. Designade för att följa dina rörelser – sensorer känner av när lurarna tas av och pausar automatiskt ljudet och fortsätter spela när de sätts in igen. Använd touchkontroll för att ta emot samtal och enkelt navigera bland låtar eller aktivera din enhets röststyrning för full kontroll.

Utvecklade för att kunna hänga med i vått och torrt. Stänkdålig design (IPX4) gör att musiken inte stoppas av dåligt väder eller ett träningspass. Håll kontakten – dubbla mikrofoner på varje earbud garanterar skarpa samtal även i högljudda miljöer, vare sig du använder bara en earbud eller båda två.

Läs mer hos Urbanears.

Lämna ett svar