Visste du att...

Tokyo Game Show ställer också in

PAX West 2018

Inga spel i Makuhari Messe i år

Tokyo Game Show tar det säkra för det osäkra och ställer in sitt event som var tänkt att äga rum mellan den 24-26 september.

Covid-19
Ännu ett event som får bita i gräset på grund av viruseländet vi har drabbats av i hela världen. PAX West meddelade nyligen att de har ambition att köra första veckan in september, men vi tvivlar att det blir av. Även Dreamhack har meddelat att de kommer köra fem event, bland annat Dreamhack Winter sista helgen i november, men även där tror vi nog att det kommer att ställas in.

För de som missat har GDC 2020, E3, Gamescom, Comic-Con San Diego, Dreamhack Summer, Dreamhack Dallas och Taipei Games Show ställts in – bland andra. Vi får se om det blir några mässor i år eller inte.

pax west 2018

Lämna ett svar