Visste du att...

Harvest Moon One World till Switch 2020

Harvest Moon One World till Switch

Ett helt nytt sätt att utforska världen i Harvest Moon.

Bondeliv
Bli en bonde och utforska en hel värld full av både nya och bekanta ansikten, unika byar och äventyrliga utmaningar samtidigt som du tar hand om din allt större gård. Detta Harvest Moon är under utveckling med en helt ny spelmotor och ny grafik.

”Harvest Moon: One World har skapat ett helt nytt sätt att utforska Harvest Moon-världen på, som både rutinerade spelare och nya spelare båda kommer att gilla.” säger Hiro Maekawa, VD och koncernchef för Natsume. ”Under decennier har Harvest Moon utvecklats, men alltid behållit det traditionella, familjevänliga och roliga bondelivet som varumärket är känt för. Den nya spelmotorn och den nya grafiken kommer att uppgradera denna upplevelsen under 2020. Vi kommer med stor glädje att dela med oss mer om dessa funktioner i Harvest Moon: One World under de kommande månaderna. ”

Kan du föreställa dig en värld utan tomater, jordgubbar eller till och med kål? I detta spelet i Harvest Moon-serien är det den situationen som spelarna kommer att befinna sig i. Endast en gammal bok ger antydningar om vad som en gång fanns … Genom en mystisk upptäckt kommer du att hamna i ett äventyr som inte bara utspelar sig i din hemstad utan också hela världen! Vilken typ av människor och platser väntar dig? Besök de underbara stränderna i Halo Halo och de snöiga bergen i Salmiakki och allt däremellan. En hel värld väntar på att utforskas.

”Rising Star Games har samarbetat med Natsume i nästan två decennier.” säger Brjann Sigurgeirsson från Thunderful Publishing och Rising Star Games. ”Harvest Moon är spelserien som startade lantbruksgenren, alltid innovativ och med nya idéer samtidigt som den ständigt lockar nya spelare. Med det ovärderliga stödet från Nintendo of Europe kommer vi att fortsätta att föra facklan för denna framgångsrika serie under 2020 och bortom för paneuropeiska regionen med lanseringen av Harvest Moon: One World for Nintendo Switch.”

Lämna ett svar