Visste du att...

Peaky Blinders blir spel

Peaky Blinder blir spel

Gillar du den tuffa brittiska tv-serien Peaky Blinders? Då kan du inta rollen som hårdnackad gangster på valfri konsol till sommaren.

Peaky Blinders: Mastermind
Man får hoppas att spelet blir bra, annars kommer någon lustigkurre att kalla det Peaky Blinders: Nevermind i sin recension. Peaky Blinders: Mastermind heter som sagt spelet och det kommer att släppas under sommaren till Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One och PC.

Utgivaren kalla spelet för ett pusseläventyr och det är kanske rätt, men det ser actionladdat ut och genren att smyga runt och lösa uppdrag är faktiskt underrepresenterad i dagsläget. Vi berättade nyligen om Desperados III som fick ett lanseringsdatum och det har liknande spelupplägg.

Nycklen till framgång för spelet, säger pressmeddelandet, ha varit att spelutvecklarna har jobbat med tv-seriens skapare.

Lämna ett svar