Visste du att...

PAX West meddelar att de kör på i september

PAX West 2020

PAX West, som tidigare hette PAX Prime, rullar på som vanligt i Seattle meddelade arrangörerna idag.

4-7 september
Många är de som har meddelat att de kommer att ställa in, men PAX som redan körde på för fulla muggar i Boston när alla andra drog öronen åt sig, har idag meddelat att de planerar att köra som vanligt i Seattle.

”We wanted to let you know that as of this moment PAX West 2020 still intends on hosting the show this Labor Day weekend on Friday, Sept. 4 – Monday, Sept. 7 in Seattle.

As plans for PAX West take shape, show organizers are optimistic and will continue to carefully monitor the latest developments regarding COVID-19, working with health officials at all levels of government and adhering to the guidelines of the CDC and WHO to ensure our event is safe, health-conscious, and responsible.”

Glada men skeptiska
På samma sätt som det är trevligt att höra att det planeras att genomföra event så är vi lika skeptisk till att det kommer att hända. Sen kan det ju i och för sig hända att restriktioner har lyfts, men huruvida spelare är sugna på att hänga i stora grupper eller inte? I vanliga fall har PAX West cirka 85 000 besökare över fyra dagar. Då räknar man i och för sig besökare separat varje dag och adderar totalen, det vill säga att om man besöker mässan alla dagarna räknas man inte som en utan som fyra besökare.

PAX West hemsida >>

PAX East Biomutant

Lämna ett svar