Visste du att...

Oneplus och Webhallen arrangerar Oneplus 8-event

Oneplus presenterar Oneplus Gameshow i samarbete med Webhallen

Vid tidigare lanseringar av 7-serien har Oneplus samarbetat med Webhallen och släppt Oneplus loot bag edition och Oneplus loot crate edition. Nu gör Oneplus inget undantag, utan tillsammans med Webhallen, via plattformen Primetime, kommer Oneplus arrangera en Gameshow där vinnaren kommer kamma hem fina priser. Utöver att vinna priser i Oneplus Gameshow kommer tittarna även kunna köpa en Gameshow Bundle efter sändningens slut.

Oneplus Gameshow kommer att gå av stapeln 20.30 den 17:e april och kommer att hållas av Primetime, en app som sänder frågesport live i mobilen, varje dag. För att vara med denna gång krävs att du registrerar dig, det kan du göra här.

”Det är oerhört roligt att se det enorma engagemanget vår community har i form av idéer, feedback och förslag. Oneplus är ingenting utan vår community och detta är ett sätt att ge tillbaka för allt vi får av våra lojala användare runt om i Sverige” säger Tuomas Lampen, Head of Strategy på Oneplus.

Tidigare har Oneplus Loot Crate sålt slut på 23 sekunder och Oneplus Loot Bag på 51 sekunder, trots att det var fler än dubbelt så många Loot bags. Årets Gameshow Bundle kommer att vara ännu flera än tidigare, även om det är i begränsad upplaga. Innehållet i Gameshow Bundle förblir än så länge hemligt men den kommer att innehålla saker från Oneplus och Webhallen.

”Vi på Webhallen är väldigt glada att fortsätta samarbeta med OnePlus vid lanseringar. Båda gånger vi har gjort detta tidigare så har det sålt slut på under minuten. Detta kommer nog gälla även denna gång, även om de finns fler nu än tidigare omgångar. Så vill man lägga vantarna på en GameShow Bundle så gäller det att vara snabb den 17:e april” säger Staffan Remes, Eventansvarig på Webhallen.

Om OnePlus Gameshow och Gameshow Bundle
– OnePlus Gameshow startar 17:e april klockan 20.30
– OnePlus Gameshow Bundle säljs i begränsad upplaga den 17e april från klockan 21.00

Ingen av bilderna har något med Oneplus 8 att göra. Den har inte visats upp och de här bilderna får duga.

Lämna ett svar