Visste du att...

Oneplus öppnar en popup-butik online på lanseringsdagen

Oneplus presenterar Online-popup 8-serien

Klockan 18.00 den 14 april, direkt efter lanseringseventet för Oneplus 8-serien, får Oneplus-communityt chansen att bli bland de första i Europa att lägga vantarna på Oneplus-8 serien, innan officiell säljstart.

I år sker allt online
På Oneplus hemsida kommer unika popup-boxar, innehållande telefonen och andra OnePlus-godsaker finnas till försäljning. Men det gäller att ligga på, eftersom boxarna endast finns i begränsad upplaga. Så det är först till kvarn som gäller. Boxarna skickas sedan till köparna följande dag.

Toumas Lampen, strategichef på OnePlus Europa ser Popup-eventet som en chans för Oneplus att engagera sig i sitt community, genom att skapa en speciell upplevelse i samband med lanseringen.

– Tidigare år har vi sett en entusiasm från vårt community under de pop-up-event vi har arrangerat i städer som bland andra Paris, Helsingfors, London, Berlin, Amsterdam, Köpenhamn, Stockholm, Rom, Milano, Madrid, Barcelona och Bryssel. Vi är främst ett digitalt varumärke, och vi vill fortsätta ge samma upplevelse till vårt community, men i hemmets trygga vrå, eftersom deras säkerhet och hälsa är viktigast. Popup-eventet online ger dem inte bara chansen att vara bland de första att äga en telefon i Oneplus 8-serien, de kan även dela upplevelsen med hela världen direkt.

För mer information titta på lanseringseventet den 14 april klockan 17.00 på Oneplus officiella hemsida.

Lämna ett svar