Visste du att...

Nya lurar från Jabra meddelade

Nya headsets från Jabra

Jabra lanserar Evolve 2-serien av headset och banar väg för en ny standard för koncentration och samarbete hos företag.

Social distans är bra och ännu bättre om man kan avskärma oönskade ljud också
Jabras nya headsets heter Evolve2 85, Evolve2 65 och Evolve2 40 har funktioner för koncentration, samarbete och flexibilitet för en ökad produktivitet på kontoret – eller hemma. Nya serien är bättre på alla sätt i jämförelse med när det gäller brusreducering, räckvidd och batteritid bland annat.

Ledande prestanda för ljud och röst
Jämfört med Jabras redan existerande Evolve-serie är den nya ledande produkten Evolve2 85 ett äkta digitalt headset som har 50 procent bättre brusavstängning med hjälp av Digital Hybrid ANC och ljudisolerande öronkuddar med memory foam. Röstprestandan har 40 procent bättre överfört ljud och dubbelt så bra röst-distraktor vilket ger ett distinkt fokus på användarens röst samtidigt som röster runtomkring användaren dämpas. Fokus är delvis uppnått genom de 10 mikrofoner som ser till att både rösten hörs tydligt och ANC gör att du kan prata i de bullrigaste miljöerna.

Produkterna i denna serie har Jabras busylight på båda öronkåporna som kan ses överallt för att signalera att du vill koncentrera dig när du arbetar självständigt. Dessutom kan alla headset i serien kopplas ihop med alla dina mobila enheter. Jabra sound plus-appen ser till att du får en personlig och fullt användbar ljudupplevelse.

Evolve2-serien inkluderar tre headset

Evolve2 85 har Digital Hybrid ANC och totalt tio mikrofoner, som inkluderar två mikrofoner som är integrerade i mikrofonarmen och åtta stycken i öronkåporna. Användare kan njuta av 37-timmars trådlös batteritid, 40mm högtalare för musik och integrerad busylight på båda öronkåporna. Headsetet har tagits fram för att användas med den senaste ljudchip-tekniken, vilket gör att Evolve2 85 är ett steg före vad gäller batteritid, solid anslutning och ljudprocess-teknologi. Dessutom är Evolve2 85 skapad för både kontorsmiljöer och medarbetaren som ständigt är på språng. Detta säkerställer att headsetet kan användas oavsett vart du jobbar.

Evolve2 65 har tre mikrofoner som finns i mikrofonarmen och en i den högra öronkåpan. Headsetet har upp till 37-timmars batteritid och tre gånger bättre äkta trådlös räckvidd än den redan existerande Evolve 65.

Evolve2 40 är en variant med sladd som erbjuder samma komfort, hållbarhet och användarupplevelse som Evolve2 65.

Evolve2 85 och Evolve2 65 kommer att inkludera Jabra Link 380, Jabras nya BT-adapter (dongel) som kommer att finnas som både USB-C eller USB-A version. Microsoft Teams-varianterna i serien har en knapp dedikerad för Microsoft Teams vilket ger direkt anslutning till kollegor och möten. För dessa versioner finns en LED-lampa på headsetet som signalerar olika problem så som ett missat samtal eller möte.

”Den arbetande världen är under förändring. Framsteg görs i alla sektorer men produktiviteten förbättras inte i tillräckligt hög takt. Istället så ökar störningsmomenten på arbetsplatsen. Samarbete blir allt vanligare men rörligt arbete blir också allt vanligare,” säger Holger Reisinger, Senior Vice President, Enterprise Solutions på Jabra. ”Det här gör kontorsarbete världen över till en ganska så komplex verksamhet, det är något som Evolve2-serien kan hjälpa till att hantera. Våra headset ökar produktiviteten, banar väg för den digitala upplevelsen och ökar koncentrationen. Vi är säkra på att vi med Evolve2-serien kan erbjuda de bästa headseten för koncentration och samarbete. Samtidigt skapar vi också en ny standard för headset med den moderna människan i åtanke.”

Pris och tillgänglighet
Jabra Evolve2-serien kommer att finnas tillgänglig från och med april, 2020, hos utvalda återförsäljare. Evolve2 85 och Evolve2 65 kommer att finnas tillgängliga i två färger: svart och beige. Evolve2 40 kommer att finnas i svart.

Evolve2 85 STEREO – 4841 SEK (5272 SEK med stativ för laddning)
Evolve2 65 STEREO – 2253 SEK (2684 SEK med stativ för laddning)
Evolve2 65 MONO – 2145 SEK (2577 SEK med stativ för laddning)
Evolve2 40 STEREO – 1283 SEK
Evolve2 40 MONO – 1175 SEK

Vi gillar Jabras produkter och vi testade Elite 85h tidigare. Vi rekommenderade hörlurarna men satte upp ett litet varnande finger för brusreduceringen som var lite klen. Nu med nya siffrorna som nämns ovan kan det här vara precis vad som gör Evolve 2 85 till en av de bästa i klassen? Vi ser fram emot att spendera tid med nya Evolve-lurarna. I och med att produkten är riktad mot kontor har den även en utfällbar mikrofon som gaminglurar har och det kan många på andra sidan uppskatta – även om man ser ut som en udda fågel för de som ser en på stan med denna utfälld.

Mer info på hemsidan >>

Lämna ett svar