Visste du att...

Oneplus 8 lanseras den 14 april

Oneplus 8-serien lanseras den 14 april

Den 14 april klockan 17.00 presenterar Oneplus den nya Oneplus 8-serien under ett lanseringsevent online.

Oneplus 8 släpps i april
Nu börjar det närma sig och alla som gillar prylar lika mycket som vi gör, får nu ett datum att se fram emot. Tisdagen den 14 april, då kommer fakta att presenteras – just nu är det bara rykten man hitta på nätet. Även om rykten relativt ofta är korrekta i mobiltelefonernas värld.

I linje med sin filosofi om en följsam design har Oneplus alltid fokuserat på att leverera den snabbaste och smidigaste upplevelsen till sina användare. Under lanseringseventet den 14 april presenterar man därför en ny display med en uppdateringsfrekvens på 120Hz, vilket ger en ännu mer följsam och uppslukande upplevelse.

”Vi är stolta över att presentera den nya Oneplus 8-serien, som är vår kraftfullaste och vackraste smartphone någonsin. Den kombinerar snabb 5G-teknik och specialutvecklad hög uppdateringsfrekvens med Oneplus karaktäristiskt kraftfulla prestanda. Oneplus 8-serien kommer verkligen att leverera en följsam upplevelse till alla våra användare, som vid det här laget förväntar sig att vi levererar den bästa möjliga flaggskeppstelefonen. Ingen detalj är för liten för oss, eftersom vi alltid strävar efter att våra premiumtelefoner ska ge den bästa möjliga användarupplevelsen.” säger Pete Lau, grundare och VD för Oneplus.

Se det live
Häng med och hör allt först via Oneplus hemsida som kommer att sända allt live som sagt. Klockan 17.00 den 14 april. Du hittar sändningen och lite mer information här eller direkt på Youtube där sändningen kommer att ske.

Lämna ett svar