Visste du att...

Världens första PCI-e-SSD för Business NAS

Ironwolf 510 SSD från Seagate är världens första PCI-e-SSD för Business NAS

Idag presenterades Ironwolf 510 SSD, det senaste tillskottet till Seagates Ironwolf-serie. Ironwolf 510 är en M.2 NVMe-SSD med cachehastighet på upp till 3GB/sekund för kompatibla system. Produkten är utformad för att passa de som arbetar med kreativa yrken eller använder sig av NAS-system där cacheminne för flera användare krävs.

Ironwolf 510 SSD
Ironwolf 510 SSD möter branschens höga krav på en DWPD/dag, vilket tillåter NAS-miljöer med flera användare att göra mer med data samtidigt som prestandan hålls uppe. Dessutom är Ironwolf 510 SSD tillförlitlig med 1,8 miljoner timmar MTBF i en formfaktor för PCI-e, två års dataräddningsservice och en femårig begränsad garanti.

”Vi är först med att erbjuda en speciellt framtagen M.2 NVMe för NAS som inte bara tar steget förbi SATA-prestandan, utan även håller tre gånger längre än motsvarande alternativ på marknaden. Våra kunder kommer att få en kraftfull SSD som håller länge. Den är perfekt för NAS-miljöer på små företag och för kreativa proffs”, säger Matt Rutledge, Senior Vice President på Seagate.

”Vi är väldigt glada över att få se ett nytt tillskott till Ironwolf-serien. Produkten är speciellt utvecklad för att passa de SSD-krav som finns bland NAS-användarna, vilket har lett till en ökning i både prestanda och hållbarhet. Det här gör att vi på QNAP kan skapa ännu stabilare system och applikationer som våra användare verkligen kan lita på”, kommenterar Meiji Chand, General Manager på företaget QNAP.

Ironwolf 510 SSD PCIe Gen3 x4, NVMe 1,3 kommer i fyra versioner: 240GB, 480GB, 960GB eller 1,92TB. Alla storlekar är kompatibla med de ledande NAS-försäljarnas produkter. Produkten är lämpad för små och mellanstora företag eller personer inom den kreativa näringen som använder NAS. Prislappen börjar på 1300 kronor för den minsta till 5700 för den största.

Lämna ett svar