Visste du att...

Fyra spel som aktiverar de som jobbar hemma i Corona-tider

Aktivera dig

Vi fick idag en lista av Hyperx som tipsar om spel som ska röra sig och även om det är ren reklam för avsändaren så är listan en bra idé.

Fyra spel som aktiverar
Tipsen är inte alls dumma när det gäller spel och som alla vet behöver vi lurars att röra på oss via spel som kräver fysisk aktivering. Om inte Magnus Uggla dansar utan alkohol så rör vi oss inte utan spel så att säga.

Listan sammanställd av Edward Baily, Business Development Manager på Hyperx.

Ring Fit Adventure
Nyheten från Nintendo är ett roligt äventyrsspel som förvandlas till ett träningspass. Istället för knappkommandon, tar du dig an utmaningar som liknar fitnessövningar för att föra karaktären i spelet framåt. Tillbehören Ring-Con och Leg Strap tillsammans med anslutna Joy-Cons känner av när du springer, går, gör knäböj eller hoppar. I spelet ingår också flera minispel och träningsrutiner som passar både nybörjare och den som är mer fitness-van.

Zumba Burn It Up
Är du ett fan av Zumba i verkliga livet? Då är spelversionen minst lika rolig, kanske till och med mer utmanande. I spelet finns 45 förinställda pass utformade för att träna kroppen och höja pulsen. Därtill finns även anpassningsbara träningspass, för den som föredrar att utforma träningen efter sin egna rutin. Med spelet följer en mängd olika dansstilar, till exempel Bollywood, Irländsk step, cumbia, hip hop och calypso. Alla övningar finns på nybörjarnivå, medelnivå och avancerad nivå.

Beat Saber
Beat Saber är ett intuitivt VR-spel som kräver uppmärksamhet. Spelet går ut på att använda ljussablar för att träffa takter i form av kuber som kommer mot dig, och håller definitivt spelaren i rörelse då detta ska utföras med snabba rörelser i takt till musik. Spelmekaniken är enkel att förstå och vem som helst kan hoppa in och spela i olika svårighetsgrader.

Just Dance
Den spelintresserade har förmodligen hört talas om den populära spelserien Just Dance. I detta dansspel finns ett stort urval av låtar, och målet är att följa olika koreografier så noga som möjligt. Spelet har också ett träningsläge, Just Sweat, och här finns mer fysiskt ansträngande dansrutiner med varierande intensitet. Just Dance finns tillgänglig för PS4, Xbox One, Wii, och Nintendo Switch.

Lämna ett svar