Visste du att...

Tredje och sista gratisbanan till Vermintide 2

Gratis är gott!

Svenska Fatshark lanserar idag den treje banan från Drachenfels och även den här är gratis för alla som äger spelet – eller den är gratis för alla, men för att kunna spela den måste man äga spelet…

The Enchanter’s Lair
Precis som rubriken ovan säger heter den tredje gratisbanan från Drachenfels The Enchanter’s Lair. Den sägs var en riktigt utmaning och att hitta alla hemliga saker och så vidare kommer säkert att bjuda på en del svordomar. Äventyret i The Enchanter’s Lair börjar när de fem hjältarna – som man spelar fyra av samtidigt – når slottet Drachenfels. Det ser fint och inbjudande ut, i alla fall för att vara ett slott – de hade ju lite dålig inredning, värme, ljus, fönster, fuktavvisning med mera på den tiden. Om man bortser från det ser det inbjudande ut, men när hjältarna kommer in visar det sig att det inte alls stämmer. Inte för att det var kallt och blåsigt med mera, utan för att fienden har tagit över stället och de gillar inte oinbjudna gäster.

Starta Steam för att ladda ner
För att spela The Enchanter’s Lair behöver du bara starta Steam så laddas det ner automatiskt. Utöver nya banan adderas även lite smått och gott, så som lite nya huvudbonader i Lohner’s Store. De kan man köpa för låtsaspengar i spelet, så även de är gratis men kräver att du spelar lite – och vad ska man annars göra med spel?

En bild från The Enchanter’s Lair.

Bara PC i dagsläget
Inget sägs i dagsläget om konsolversionerna kommer att få Drachenfels-banorna, men vi förmodar att de dyker upp i framtiden. Framtiden är bra, då är även det där jäkla viruset borta och alla mår bra.

Lämna ett svar