Visste du att...

Oneplus meddelar att de kommer satsa hårt på 5G

Oneplus går all in med 5G vid nästa lansering

Oneplus kommer vid nästa lansering ha 5G-stöd för alla mobiler. Detta för att ge Oneplus-användare en ultimat upplevelse vid användning av telefonerna.

5G åt alla – vare sig du vill det eller inte
Oneplus har alltid strävat efter att gå i bräschen när det gäller att erbjuda den snabbaste och bästa smartphone-upplevelsen till sina användare. Företagets första enhet var en 4G-telefon som lanserades i övergången mellan 3G och 4G. Oneplus vill återigen ta taktpinnen genom att erbjuda sina användare 5G-stöd för alla flaggskepps-produkter. Huruvida att 5G finns med i telefonen gör att det blir dyrare eller drar mer batteri får framtiden utvisa, men Oneplus brukar lyckas hålla nere priserna och vi hoppas att så är fallet även den här gången.

”Det här är en milstolpe för både OnePlus men också för våra användare. Vi är stolta över att vara en av de första smartphone-tillverkarna som erbjuder 5G-stöd för samtliga nya produkter. Oneplus har åstadkommit mycket med 5G och detta är inte ett undantag” säger Pete Lau VD och grundare Oneplus. ”Vi tror att till följd av 5G-eran så kommer smartphones-upplevelsen gå igenom en dramatisk utveckling. 5G erbjuder en låg latens och bättre molntjänster som utan tvekan kommer ge en sammankopplad upplevelse, samtidigt som det kommer erbjuda spännande möjligheter i utveckling, och i områden som gaming som är oerhört viktigt för Oneplus-användare”

Oneplus började sin 5G-research så tidigt som 2016. Sedan dess har Oneplus samlat på sig en stor
erfarenhet och teknologi för att kunna tackla kommersialiseringen och massproduktion av 5G-telefoner.

one plus

Lämna ett svar