Visste du att...

Svenska Dreadlands ute på Steam

dreadlands

Turbaserade Dreadlands ute nu

Svenska studion Blackfox, som betyder svart räv…, har idag släppt sitt första spel och det heter Dreadlands som de som läser det här säkert har listat ut.

Dreadlands
Blackfox Studios har sina rötter, i alla fall en rot, i Fatshark som av en slump (!?) är utgivare av spelet. Fatshark är gänget bakom spelen Warhammer Vermintide och Warhammer Vermintide 2, plus en massa andra spel. Vill du läsa mer om Fatshark gör du det på deras hemsida.

Är du en PC-spelare kan du nu alltså slå till på Dreadlands, vilket kostar $20 och om du slår till inom en vecka får du $2 i rabatt. Så $18. Trailer hittar du nedan, vilken inte säger så mycket om spelet, men under den ligger en gameplayrulle som visar lite mer.

Inte gameplay

Gameplay

Lämna ett svar