Visste du att...

Winds of Magic ute till Xbox-versionen av Vermintide 2

Warhammer Vermintide 2-expansionen finns nu även till Xbox One

Winds of Magic kom till PC-versionen av Vermintide 2 i augusti, nu är det Xbox One som får expansionen. Playstation 4-ägare får vänta till nästa år.

Winds of Magic
Winds of Magic fick en del kritik när det släpptes till PC i augusti, men de svenska utvecklarna Fatshark har justerat och fixat det som det klagades på och nu har användarbetygen gått upp på PC. Konsolägare slipper transformationen och får direkt den polerade versionen.

Playstation 4-ägare får dock vänta till januari nästa år. I stället kan de som äger Vermintide 2 fira ettårsjubileumet med dubbel XP fram till den andra januari. Gissar att det är plåster på såren när de får vänta längre än Xbox-ägarna.

Här hittar du expansionen på Xbox.com.

Lämna ett svar