Visste du att...

Oneplus lanserar 7T McLaren Edition

Oneplus lanserar nya Oneplus 7T Pro och Oneplus 7T Pro McLaren Edition

Oneplus lanserar idag sin uppställning av flaggskeppsmobilerna i 7T-serien. Dagens lansering avser Oneplus 7T Pro och Oneplus 7T Pro McLaren.

”Våra nya flaggskeppsmobiler visar vår ihållande strävan efter den perfekta användarupplevelsen,” säger Pete Lau, VD och grundare av Oneplus. ”Oneplus 7T Pro kombinerar senaste innovationer med våra karaktäristiska funktioner, såsom 90Hz Fluid-skärm och trippelkamera, för att nå nästa nivå ifråga om en snabb och smidig användarupplevelse. Vi har också ännu en gång slagit oss samman med McLaren för att utmana normen för en premium smartphone.”

Oneplus 7T Pro McLaren Edition
McLaren Edition är inspirerad av McLarens ursprungliga design och hyllar varumärkets ständiga jakt på perfektion och innovation.

”Efter fjolårets framgångsrika Salute to Speed lansering, är vi än en gång jätteglada över att få lansera en begränsad upplaga McLaren-enheter tillsammans med vår partner Oneplus. Vi är två utmanar-varumärken vars strävan efter innovation når sin kulmen i den nya Oneplus 7T Pro Mclaren Edition. Denna hyllar vår passion för design, hantverk och innovation och vi ser fram emot att se hur den tas emot av teknologientusiaster och McLaren-fans världen över,” säger Mike Flewitt, VD McLaren Automotive.

Inspirerad av McLarens överträffade approach till design, är OnePlus 7T Pro McLaren Edition en kombination av kraft och skönhet. Den ikoniska papayaorange som bland annat pryder McLarens Racing Formula 1-bil, appliceras med finess och stil för att accentuera och hylla McLarens arv inom racing.

Detaljerna har fått stort fokus och till och med mobilskalet i Oneplus 7T Pro McLaren Edition är designad med yttersta noggrannhet. Alcantara en komposit som ger en mjuk och sublim känsla samtidigt som det är hållbart och extremt greppvänligt. McLaren fans världen över känner igen Alcantara väl för sin exceptionella känsla av kraft och lyx.

Pris, det kostar att ligga på botten som alla vet. Den vanliga Oneplus 7T kostar 6795 kronor, 7T Pro 8395 kronor och McLaren-varianten får man hosta upp 9395 kronor för. Oneplus 7T och 7T Pro kommer den 17 oktober, medan McLaren får man vänta på till den femte november.

Lämna ett svar