Visste du att...

Twitchcon 2020 i Europa och USA meddelade

Datum för Twitchcon 2020 meddelade

Bara börja boka hotell, både Twitchcon Europa och USA 2020 fick datum idag.

Twitchcon Europa
Mässan i Berlin var lite av ett skämt, eller det var ett skämt. Få utställare och att gå runt mässgolvet tog kanske 10 minuter om man stannade ett antal gånger. Vi hoppas att nya destinationen som är Amsterdam kommer att bjuda på mer. Datumen är 2-3 maj, så bara två dagar den här gången också.

Twitchcon USA
Det var många som spekulerade i att det är slutflyttat för Twtichcon nu när mässan återvände till San Diego för andra gången och så förefaller det vara. Nästa mässa äger även den rum i San Diego och datumen är 25-27 september.

Twitchcon 2020
Amsterdam 2-3 maj
San Diego 25–27 september

Lämna ett svar