Visste du att...

Twitch presenterade nyheter på Twitchcon

Öppningsceremoni i San Diego

Twitch presenterade precis deras senaste nyheter från deras allra första Opening Ceremony under TwitchCon.

Twitch Studio
Twitch Studio gör det lättare för nya kreatörer att komma igång tack vare guidad installation, lättanvända mallar för anpassning, och inbyggt aktivitetsflöde, chatt, och aviseringar så att de kan få kontakt med sin publik när de streamar. Vi började testa Twitch Studio tidigare i år och det kommer att vara tillgängligt för alla streamare i november. Vill du bli meddelad när det släpps?

Kreatörskontrollpanelen
Twitch gör om streamingupplevelsen helt och hållet med en helt ny och anpassningsbar webbkontrollpanel. Streamare kan nu enkelt använda och anpassa en rad snabbåtgärder. För nyare streamare kommer den inbyggda assistenten med tips för att hjälpa dem att levla upp sina streamar. Du kan kolla in den nya kontrollpanelen i oktober!

Kanalsida
De omdesignar kanalsidan för att förbättra tittarupplevelsen och ge streamarna fler sätt att uttrycka sig på. En tidig förhandstitt på visas på TwitchCon och det kommer att börja rulla ut senare nästa år. Den nya kanalsidan kommer inkludera möjligheten att skapa en kanaltrailer, publicera stream-scheman, och ge mer information för att hjälpa nya tittare att lära känna dig och din kanal.

Kanalpoäng
Ett anpassningsbart, kanalspecifikt program för affiliates och partners som belönar lojala medlemmar av deras communityn kommer i januari 2020. Tittarna får poäng för saker de redan gör och kan lösa in dessa mot belöningar som att låsa upp nivå 1-emotes, lyfta fram meddelanden, eller få belöningar som anpassats av streamaren. Vi testar för närvarande detta med en handfull streamare.

Moderatorvy
Twitch introducerar Moderatorvy – ett nytt anpassningsbart kanalläge för att underlätta moderatorernas jobb. Det har alla de verktyg moderatorerna använder idag plus nya som gör att de snabbt kan moderera meddelanden som flaggas av Automod, se vilka moderatorer som är online, samt en logg över alla moderatoråtgärder i kanalen. Börjar rulla ut detta nästa vår.

Prenumerationer på Ios
Från och med oktober kommer tittare som använder Twitchs iOS-app nu att kunna prenumerera på sina favoritstreamare. iOS-tittarna kommer att kunna köpa enskilda eller paketerade tokens som de kan lösa in mot en nivå 1-prenumeration på valfri kanal i upp till 12 månader. Prenumeranterna kommer att få samma förmåner som vanligt, som anpassade emotes och tillgång till prenumerantexklusivt innehåll, och streamarna tjänar lika mycket som alltid.

Uppdaterad reklamupplevelse
Twitch introducerar en rad uppdateringar för att förbättra reklamupplevelsen för tittarna och streamarna. Med start de närmaste två veckorna.

Affiliates kommer att få en andel av annonsintäkterna. De tar även bort videoannonser från kanaler som inte är affiliates eller partners så att alla videoannonser du ser på en streamares kanal faktiskt stöttar den kanalen. Affiliates och partners kan inaktivera reklam före streamen på deras kanaler genom att köra regelbundna reklampauser. De introducerar även bild-i-bild-tittande för alla spelkategorier så att tittarna inte missar någonting av streamen när en annons körs. De har dessutom gjort lite andra småförbättringar som att normalisera volymen på annonser med annat innehåll.

Det var de viktigaste från öppningsceremonin.

Lämna ett svar