Visste du att...

Oneplus visar upp vad som finns i 7T-modellen

one plus

Oneplus 7T

Amoled 90Hz-skärm i frostad silver eller glaciärblå (en försvinnande färg?)

Skärmen
Med sin responsiva 90Hz-teknologi och den senaste HDR10+-certifieringen är Oneplus Fluid-skärmen inte bara följsam, utan även skarp och klar. Den förstärks av över 370 optimeringar i Oneplus skräddarsydda användargränssnitt och har en ultra-responsiv touchdesign. Med sina 1000 nits i ljusstyrka levererar Oneplus 7T en skarp och klar filmupplevelse även dagtid. Via HDR10+-tekniken återger Oneplus 7T djupare svärta och ljusare vitt som gör film, spel och foton ännu mer verklighetstrogna.

Prestanda
Snabbare, smidigare och mer effektiv. Qualcomms Snapdragon 855 Plus som sitter i telefonen gör det enklare för användaren att effektivisera de dagliga aktiviteterna och att spela de mest grafiskt krävande spelen och videoklippen. Den snabba UFS 3.0-lagringen blir filöverföringen ännu snabbare. Genom ett optimerat internminne fördelas lagringen på ett intelligent sätt ju mer det används, vilket skapar en allt smidigare prestanda.

Förutom den robusta prestandan har 7T också kraftfulla dubbla stereohögtalare som använder Dolby Atmos för en mer uppslukande och dynamisk film- och spelupplevelse, med eller utan hörlurar. Dolby Atmos ljudoptimering ger en skarpare och mer balanserad ljudbild för användaren.

Oneplus 7T:s snabba och smidiga prestanda förstärks ytterligare med den nya Warp Charge 30T-tekninken för snabbladdning, vilken kan ladda telefonen på en timme och samtidigt hålla telefonen sval. Laddningshastigheten är konstant även om användaren spelar grafiskt krävande spel. Nya Warp Charge 30T är 23 procent snabbare än den som följde med 7-serien, ni vet den utan T på slutet.

Android 10
OnePlus 7T är dessutom den första smarta telefonen som kommer med Android 10 (Googles senaste version av Android) förinstallerat.

Kameran
Nya trippelkamera huserar i en polerad ringmodul, vilket enligt Oneplus skapar en elegant balans mellan chassit och de tre linserna. Och jovars, det ser snyggt ut. I den polerade cirkelmodulen finns vår mest avancerade och mångsidiga kamera någonsin, som ger användaren möjlighet att fånga världen i detalj och på språng.

Oneplus 7T är utrustad med en 48-megapixel Sony IMX586, en halv tum stor sensor med en 7P-lins, en bländare på f/1.6 och optisk bildstabilisering. Den kraftfulla sensorn garanterar kvalitetsbilder oavsett vad som fotograferas. Den primära linsen är utrustad med en 2x zoom lens som ger användaren nya och intressanta fotokompositioner, samt en ultravidvinkel på 16 megapixel. Det nya kameraläget Macro Mode gör det möjligt att kunna komma närmre motivet, på ett fokusavstånd om 2,5 cm. Det gör det möjligt att fånga de små detaljerna i livet som annars ofta går obemärkta förbi, som en vacker daggdroppe på ett blomblad.

Det går att spela in videor samtidigt som man växlar mellan alla tre linser och stabiliserar i samma veva bilden. För att ytterligare förbättra kamerans nattläge är det nu möjligt att även använda ultravidvinkellinsen för att skapa ett bredare synfält i bilden och kunna fånga mer av det fantastiska nattlandskapet.

Hela kameran är optimerad med en egenutvecklad kameramotor som går under namnet Ultrashot Engine, detta för att leverera bilder även i svagt ljus.

Två färger och pris i oktober
Oneplus 7T kommer i två nya färger – frostad silver och glaciärblå. Prislappen kommer den 10:e oktober när telefonen presenteras för allmänheten via ett evenemang som sänds på internet.

”OnePlus strävar alltid efter att leverera den bästa tekniken och en så snabb och smidig upplevelse som möjligt till sina användare. OnePlus 7T är en kombination av stil och innehåll, med branschledande teknologi och supersmidig 90Hz-skärn, en ny trippelkamera och oöverträffad användarupplevelse” säger Peter Lau, grundare och vd på Oneplus.

Lämna ett svar