Visste du att...

Android 10 ute till Oneplus 7-telefonerna

Oneplus fortsätter vara snabba med nya Android-versioner

Oneplus har nu meddelat att de har börjat rulla ut Android 10 till sina sjuor.

Android 10
Betorna har hållit på ett tag och den senaste kom för några dagar eller så sedan. Med det i åtanke kunde man spekulera att lanseringen av Android 10 nog skulle ta en stund innan den skulle dyka upp, men inte. Nu har de meddelat att den är på väg och att man heller inte kan få den snabbare via VPN, utan man får finna sig i att vänta – om det nu stämmer.

Den som väntar på något gott
Nu är det inget gott längre, ingen nougat eller paj, nu är det bara nummer 10 kort och gott. Oavsett så kommer uppdateringen att dyka upp om inte allt för länge och det är bara att söka några gånger per dag till den går att ladda ner.

Läs mer om Android 10 på Oneplus forum >>

Lämna ett svar