Visste du att...

Twitch uppdaterar sitt varumärke

Twitch uppdaterar den lila färgen

Lite ljusare lila är numera den den officiella Twitch-färgen.

Nya lila
Twitch presenterar en stor uppdatering av sin varumärkesidentitet inför Twitchcon som börjar idag. Det inkluderar uppdatering av färgpaletten, Twitch logotyp, typsnitt och hela community-upplevelsen på Twitch. Det nya designsystemet har skapats för att framhäva varje enskild person på Twitch och för att uppmuntra communityt till att skapa tillsammans. Bra fråga om en nyare nyans kan framhäva varje enskild person bättre kan man undra?

Twitch logotyp och typsnitt
Den nya logotypen har en djärv typografi, med djupt uttryck inspirerad av estetiken i retrospel. Det nya typsnittet, Roobert – är inspirerat av retro Moog synthesizer och kommer synas över hela Twitch.

Färgpalett
En mer särskiljande lila färg för att matcha den energin i communityt och mer än två dussin nya färger uppkallade efter ikoniska spel och popkultur – Black Ops, Ice, DK, Pika Pika med flera. Den nya paletten kommer att synas över hela Twitch och det uppdaterade Dark Mode-temat tillåter Twitch att erbjuda ytterligare tillgänglighetsfunktioner.

Videospelare, chat och emotes
Videospelaren är nu kant-till-kant så att kreatörerna kommer att kunna vara mer i fokus med en renare och enklare chatt som är lättare att använda än någonsin. Emotes är helt oförändrade men planen är att de ska synas ännu mer.

Det är det det. Läs mer hemma hos Twitch. Vi kommer att ha lite bilder från Twitchcons första dag om sisådär 12 timmar från nu eller så.

Lämna ett svar