Visste du att...

THQ Nordic AB byter namn till Embracer Group

Väkommen till världen Embracer Group

Nytt namn för moderbolaget i Karlstad

Embracer Group
Det pratades tidigare om att det var lite förvirrande när namnet för moderbolaget var samma som varumärket för spelutgivningen och att det eventuellt skulle komma ett nytt namn på företaget som äger allt. Det gjorde det igår.

Nya namnet är som du listat ut Embracer Group AB.

Så här beskrivs Embracer av sig själva
Embracer Group has an extensive catalogue of over 130 owned franchises, such as Saints Row, Goat Simulator, Dead Island, Darksiders, Metro, MX vs ATV, Kingdoms of Amalur, Time Splitters, Satisfactory and Wreckfest amongst many others.

With its head office based in Karlstad, Sweden, Embracer Group has a global presence through its three operative groups: Koch Media GmbH, THQ Nordic GmbH, and Coffee Stain AB. The group has eighteen internal game development studios based in Germany, the Czech Republic, UK, Finland, USA and Sweden engaging more than 2800 employees and contracted employers.

Lämna ett svar