Visste du att...

Call of Duty-kläder från svenska Drkn

COD MW-kläder för hugade fans

Svenska varumärket Drkn, eller Darken, gör en comeback och första plaggen ut är ett samarbete med Activision.

Svenska spelkläder
Svenska klädmärket Drkn dök upp runt 2015 och satsade på att göra kläder för gamers som även skulle fungera att springa runt på Stureplan och steka i. Det gick sådär. Kläderna var lite väl trendiga för gamers och stekarna stekte i andra plagg. Nu är Drkn tillbaka och av det vi sett är det kläder som tilltalar gamers i större utsträckning.

Samarbete med Activision
Första kollektionen som kommer från Drkn sedan nystarten, om vi nu kan kalla det så, är ett samarbete med ingen mindre än Activision och det relativt kända varumärket Call of Duty. Så en bra start skulle man kunna säga. Serien heter Call of Duty: Modern Warfare Collection och bjuder på allt från jackor, hoodies till t-shirt och kepsar.

Vill du kika på Call of Duty: Modern Warfare Collection från Drkn, då kan du besöka deras hemsida – Drkn.com

Lämna ett svar