Visste du att...

Fatshark annordnar Game Jam i oktober

Game Jam i Boden

Den 3-6:e oktober kommer Fatshark att arrangera en Game Jam i Boden där utvecklar kommer finnas på plats för att agera bollplank.

Sveriges bästa Game Jam
Fatsharks ambition är att göra Sveriges bästa Game Jam, där det inte bara skapas spel, utan blir en sammankomst för alla som gillar spel. Det kommer finnas utvecklare på plats som kommer att agera bollplank åt Game Jammarna under alla fyra dagar som eventet äger rum. De kommer även att berätta om saker som är bra att tänka på när det gäller utveckling och saker man kanske ska undvika.

Gemensamma nämnaren för de utvecklare som är på plats är att de alla har över 10 års erfarenhet av spelutveckling, har flera miljonsäljare på sin CV – och kommer från Norrbotten.

Boden Business Park
Det kommer inte bara att skapas spel på Boden Business Park, utan alla som undrar något om spelskapande kan – eventuellt – få svar på sina frågor där. Vilken utbildning är bra, tips för att presentera sin spelidé och så vidare, men det går även bra att bara komma förbi och spela Vermintide 2 med utvecklarna. Nu är det en åldersgräns på Vermintide 2, så vi kommer även att ha andra spel snurrandes då alla åldrar är välkomna.

Ett par nya strumpor
När helgen är över kommer vi förhoppningsvis ha några spelembryon som utvecklarna kan fortsätta arbeta med efter eventet. Fatsharks personal har fått andas lite friskluft och kan ta med sig inspiration ner till storstan. Och självklart kommer alla deltagare att få ett par nya färgglada strumpor med sig hem – säkert några av de andra besökarna också.

Mer om Fatshark Game Jam >>

Lämna ett svar